Commercieel Medewerker Binnendienst - Werken bij cryo

Commercieel Medewerker Binnendienst

Administratieve ondersteuning is van groot belang binnen de verkoop, dat weet jij als geen ander! Dit is jouw kans om als Commercieel Medewerk(st)er aan de slag te gaan bij dé specialist van cryogene toepassingen binnen de Benelux. Word jij onze Cryo Solutions collega?

Wat jij gaat doen als Commercieel Medewerk(st)er

Als Commercieel Medewerk(st)er bij Cryo Solutions heb jij een onmisbare rol binnen onze verkoopafdeling en onze organisatie. En dat deze functie veelomvattend is, hoeven we je waarschijnlijk niet uit te leggen. Jij zorgt namelijk voor alle administratieve ondersteuning richting klanten. Zo hou je alle klantgegevens strak en correct bij in ons CMS-systeem, stel je offertes op en verwerk je alle binnengekomen orders.

Andere taken die ook onder jouw werkzaamheden vallen, zijn:

  • Telefonisch contact met leads en klanten, om bijvoorbeeld offertes op te volgen of om vragen te beantwoorden over openstaande orders;
  • Bijhouden van registraties uit het kwaliteitssysteem (productgegevens, storingsregister etcetera);
  • Het up to date houden van product gerelateerde documentatie;
  • Het voorbereiden van beurzen en nieuwsbrieven.

Wat breng je mee als Commercieel Medewerk(st)er?

Als Commercieel Medewerk(st)er beheer jij relaties op een uitstekend niveau, of dit nu een lokale klant of een internationale distributeur is. Jij schakelt simpel tussen werkzaamheden en je pikt koopsignalen van klanten en leads op, of dit nu telefonisch of per e-mail is. Qua talen kan jij je goed uiten in het Nederlands en in het Engels, zowel in woord als geschrift.

Daarnaast beschik jij over de volgende eigenschappen:

  • Een MBO+/HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in een marketing of commerciële richting;
  • Enkele jaren werkervaring in een commerciële functie, bijvoorbeeld als Inside Sales, Account-manager, of marketing medewerker;
  • Je beschikt over een goede kennis van moderne communicatie en/of marketing middelen, waaronder het Microsoft Office pakket. *Kennis van Exact online is daarnaast een pré. 
Naast een klantgerichte houding ben je een enthousiaste persoonlijkheid, waarbij je ook over commerciële overtuigingskracht beschikt. Dit samen zorgt dat wij, samen met jou, een toegewijde serviceverlenging kunnen bieden naar onze relaties.

Wat bieden wij?

Als Commercieel Medewerk(st)er kom jij te werken in een plezierige en informele werkomgeving met korte lijnen. We zijn een kleine organisatie, waarin een persoonlijke werksfeer uitermate belangrijk is. Hierdoor kunnen we ook een deskundige begeleiding en ondersteuning bieden aan alle collega’s!

Als Commercieel Medewerk(st)er krijg jij van ons:

  • Een goed salaris, inclusief uitstekende arbeidsvoorwaarden (waaronder een pensioenregeling);
  • Je start met een jaarcontract, waarbij wij altijd voornemens zijn deze te verlengen naar een vaste aanstelling;
  • Een contract van 32-40 uur per week. We hanteren de gebruikelijke kantoortijden als onze werktijden.

Wie zijn wij?

Wij zijn Cryo Solutions, onderdeel van Cryo en dé specialist op het gebied van het leveren van vloeibare stikstof oplossingen. Vanuit ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij een ‘one stop shop’ op het gebied van vloeibare stikstof. Zo leveren we cryogene producten, services, vloeibare gassen en concepten aan universiteiten, huisartsen, ziekenhuizen, laboratoria en biomedische bedrijven. Dankzij onze producten en persoonlijke dienstverlening naar onze relaties én onze medewerkers, zijn wij een begrip in de cryogene markt!

Ben je enthousiast of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Martine van Beusekom
Mvbeusekom@cryosolutions.nl
073 620 5450

Solliciteren?

Commercieel Medewerker Binnendienst
Scroll to Top