Cryo als Werkgever - Werken bij cryo

Cryo als Werkgever

Bij Cryo hebben we een duidelijke missie: het creëren van innovatieve oplossingen in de koudetechniek, met vloeibare stikstof als ons specialisme. We zijn een compact maar doelgericht bedrijf dat een unieke en invloedrijke positie inneemt in onze niche markt. Ons bedrijf is ISO-gecertificeerd, wat onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid onderstreept.

Als jij op zoek bent naar een carrière bij een innovatief, duurzaam en sociaal betrokken bedrijf, dan zou Cryo wel eens de perfecte plek voor je kunnen zijn. Hier zijn enkele redenen waarom:

Cryo
Waarom is Cryo de perfecte plek voor jou?

Bij Cryo zijn we trots op onze unieke aanpak van innovatie en duurzaamheid. We werken volgens het ‘cradle to cradle’-principe om ervoor te zorgen dat onze producten zo duurzaam mogelijk zijn.

We zijn een bedrijf dat niet alleen geeft om onze klanten, maar ook om onze gemeenschap. Elk jaar dragen wij bij aan het Ronald McDonald Kinderfonds.

Als onderdeel van Cryo word je lid van een gezonde organisatie met een positief toekomstperspectief, zowel op nationaal als internationaal niveau.

We zijn niet alleen dienstverleners, maar ook producenten van specialistische meet- en regelapparatuur, wat een breed scala aan vaardigheden en expertise vereist.

Hands-On Cultuur

Bij Cryo werken betekent werken met een interessante klantenkring, waaronder universiteiten, ziekenhuizen, biomedische bedrijven, laboratoria en huisartsen. Ons team bestaat uit 25-30 zeer gemotiveerde, gedreven mensen. We bieden een prettige, hands-on cultuur in een open werkomgeving met korte lijnen. Hier zijn we trots op:

Medewerkerstevredenheid

Ons lage personeelsverloop is een bewijs van onze tevreden, gemotiveerde medewerkers.

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

 We bieden niet alleen concurrerende salarissen, maar ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Opleidingsmogelijkheden

We zijn gewend aan en bekwaam in het opleiden van nieuw en jong personeel, en we bieden volop mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei.

Scroll to Top