Werkvoorbereider - Werken bij cryo

Werkvoorbereider

Dé specialist op het gebied van cryogene oplossingen binnen de Benelux, Cryo Solutions, is op zoek naar een gemotiveerde Werkvoorbereid(st)er. Van het uitwerken van een definitief project tot het coördineren van de supply chain: word jij onze Cryo Solutions collega?

Wat jij gaat doen als Werkvoorbereid(st)er

Als Werkvoorbereid(st)er bij Cryo Solutions zal jij je met name gaan bezig houden met het voorbereiden en uitwerken van cryogene projecten. Samen met de projectengineers stel jij de technische tekeningen van projectcomponenten en medical devices op. Je hebt een sleutelrol in het definitieve ontwerp, waarbij je zorgt voor gedetailleerde leidingwerk-, elektra- en mechanische tekeningen, inclusief software en documentatie.

Op ons hoofdkantoor coördineer jij de supply chain. Na goedkeuring van het definitieve ontwerp organiseer jij de productie ten behoeve van de projecten en voorzie jij onze monteurs van de juiste onderdelen.

Je staat er uiteraard niet alleen voor! Je zal met name communiceren met en ondersteuning geven aan de projectengineer, de R&D engineer en de servicecoördinator op ons hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch. Zij kunnen je van tijd tot tijd ook meenemen naar projectlocaties, om onze producten in het werk te zien en zo mee te denken in nieuwe ideeën en opstellingen.

Wat breng je mee als Werkvoorbereid(st)er?

Jij wordt enthousiast van techniek, in de breedste zin van het woord en je wil je hier graag nog verder in ontwikkelen. Je hebt een hands-on mentaliteit en houdt van een proactieve aanpak. Je huidige collega’s zouden jouw manier van werken met nauwkeurig, gestructureerd en planmatig bestempelen. Je hebt goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, zodat je met collega’s en relaties goed kan schakelen.

Daarnaast beschik jij over de volgende vaardigheden:

  • Je hebt enkele jaren werkervaring, bijvoorbeeld als Werkvoorbereider in de techniek of zelfs een soortgelijke branche.
  • Je bent bekend met ERP systemen en uiteraard het Microsoft Office pakket; Hoewel het geen must is in deze functie, stellen we het op prijs als je ook ervaring hebt met (PLC) software development.

Beschik je nog niet over alle bovenstaande vaardigheden, maar heb jij wel de drive om dit te leren? Dan komen we alsnog graag met je in contact! 

Wat bieden wij?

Als Werkvoorbereid(st)er kom jij te werken in een plezierige en informele werkomgeving met korte lijnen. We zijn een kleine organisatie, waarin een persoonlijke werksfeer uitermate belangrijk is. Hierdoor kunnen we ook een deskundige begeleiding en ondersteuning bieden aan alle collega’s!

Als Werkvoorbereid(st)er krijg jij van ons:

  • Een goed salaris, inclusief uitstekende arbeidsvoorwaarden (waaronder een pensioenregeling);
  • Je start met een jaarcontract, daarna hebben wij altijd de intentie om jou een vaste aanstelling te bieden;
  • Een contract van 32-40 uur per week. Wij hanteren de normale kantoortijden als werktijden.

We willen graag samen groeien en stimuleren persoonlijke ontwikkeling door middel van opleidingen en trainingen. Hiervoor gaan we graag met je in gesprek!

Wie zijn wij?

Wij zijn Cryo, dé specialist binnen de Benelux op het gebied van cryogene oplossingen. Vanuit ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij een ‘one stop shop’ op het gebied van onder andere vloeibare stikstof. Zo leveren we cryogene producten, services, vloeibare gassen en concepten aan universiteiten, huisartsen, ziekenhuizen, laboratoria en biomedische bedrijven. Dankzij onze producten en persoonlijke dienstverlening naar onze relaties én onze medewerkers, zijn wij een begrip in de cryogene markt!

Ben je enthousiast of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Jeroen Manders
Jmanders@cryosolutions.nl
073 620 5450

Solliciteren?

Werkvoorbereider
Scroll to Top