Chauffeur - Werken bij cryo

Chauffeur

Cryo, dé specialist binnen de Benelux op het gebied van cryogene oplossingen, is op zoek naar een gemotiveerde Chauffeur om ons team te versterken. Jij speelt een cruciale rol in onze dienstverlening, waarbij toegewijde service centraal staat!

Wat jij gaat doen als Chauffeur

Als Chauffeur ben je verantwoordelijk voor het leveren van vloeibare stikstof aan onze klanten in de Benelux, waarbij in jouw geval de nadruk ligt op relaties binnen Nederland. Naast dat je veel onderweg bent, kom je per dag ook op veel verschillende locaties. Jij zal onze cryogene producten veelal gaan leveren aan ziekenhuizen, klinieken, universiteiten en researchlaboratoria.

Je takenpakket is divers, naast de reistijd van en naar onze relaties, en omvat onder andere:

 • Vullen van tankauto’s en vaten met stikstof;
 • Afleveren van materiaal en stikstof bij klanten en huisartsen;
 • Instructies geven aan klanten over het gebruik van onze producten (indien van toepassing)
 • Retourneren van lege vaten naar ons hoofdkantoor.

Wat breng je mee als Chauffeur?

Jij wordt enthousiast van snelwegen, autowegen, kruispunten en stoplichten, want deze zal je in deze functie veel gaan tegenkomen! Zo zie jij de mooiste zonsopkomsten en –ondergangen en zing je mee met jouw favoriete muziek.

Aangekomen op je locatie laat je zien dat jij het visitekaartje van Cryo bent. Je bent klantgericht, beschikt over goede communicatieve vaardigheden (in het Nederlands) en je hebt een dienstverlenende instelling. Je fysieke conditie (je hoeft niet meer naar de sportschool!) zorgt ervoor dat lege en gevulde vaten met stikstof op je juiste plek worden geplaatst.

Ook de volgende eigenschappen zijn van belang in deze functie:

 • Je hebt werkervaring als Chauffeur, technische affiniteit is overigens ook erg welkom;
 • Je hebt een hands-on mentaliteit en je bent nauwkeurig in de uitvoering van je werk;
 • Je bent betrouwbaar en collegiaal voor en naar onze relaties;
 • Je beschikt over een hoge mate van zelfstandigheid, weet wel dat je altijd kan terugvallen op de collega’s op kantoor.

Beschik jij over een rijbewijs C, een geldige Code95 en/of een ADR-tank? Mooi meegenomen! Heb je deze (nog) niet, dan kunnen wij je daarbij helpen!

Wat bieden wij?

Als Chauffeur kom jij te werken in een plezierige en informele werkomgeving met korte lijnen. We zijn een kleine organisatie, waarin een persoonlijke werksfeer uitermate belangrijk is. Hierdoor kunnen we ook een deskundige begeleiding en ondersteuning bieden aan alle collega’s!

Als Chauffeur ga jij gebruik maken van onze veilige en professionele apparatuur en voertuigen. Daarnaast krijg jij ook van ons:

 • Een prima salaris, inclusief uitstekende arbeidsvoorwaarden (waaronder een pensioenregeling);
 • Je start met een jaarcontract (7 of 12 maanden). Daarna zijn wij altijd voornemens om dit te verlengen naar een vaste aanstelling;
 • Een contract van 32-40 uur per week. Dit verdelen wij over 4 werkdagen, waardoor onze begintijden tussen 6.00 en 7.00 liggen.

Wie zijn wij?

Wij zijn Cryo, dé specialist binnen de Benelux op het gebied van cryogene oplossingen. Vanuit ons kantoor in ’s-Hertogenbosch zijn wij een ‘one stop shop’ op het gebied van onder andere vloeibare stikstof. Zo leveren we cryogene producten, services, vloeibare gassen en concepten aan universiteiten, huisartsen, ziekenhuizen, laboratoria en biomedische bedrijven. Dankzij onze producten en persoonlijke dienstverlening naar onze relaties én onze medewerkers, zijn wij een begrip in de cryogene markt!

Ben je enthousiast of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Petra Jans
Pjans@cryomedic.nl
073 620 5450

Solliciteren?

Chauffeur
Scroll to Top